Armas Herra suosittelee

tutustumaan seuraaviin matkoillaan törmäämiinsä kapakoihin, kirkkoihin ja majoituspaikkoihin:

 

  

  

  

 

 

 

 

 

 "Herra antaa, Armas Herra ottaa 5" -veijariromaanissa matkaamme Armas Herran kanssa tällä kertaa harvaanasutussa ja metsäisessä Itä-Suomessa, jossa naapurit ovat kaukana mutta villipedot ja Venäjän raja lähellä. Samalla tapaamme joukon ihmisiä, jotka olisivat mielellään nähneet nämäkin asiat toisinpäin.

  Tutustumme eri paikkakuntien kapakoiden ja kirkkojen lisäksi mm:ssa vaatteiden vaihdosta kärsineeseen lappeenrantalaiseen Veikko Taipaleeseen, onnelliseen imatralaiseen ylioppilas Eino Kolehmaiseen, susia ja ryssiä erottelemattomaan nurmeslaiseen metsästäjä Viljo Korpelaan, Jumalan anteeksiannosta nauttivaan joensuulaiseen rikolliseen Risto Pelliseen, kerimäkeläiseen saarnauudistaja Johannes Myyryläiseen sekä muutamaan muuhun kohtalon hylkimään hahmoon.

  Romaanissa paljastetaan myös Kiteen kuuluisan pontikan resepti sekä kerrotaan mitä muuta Afrikkaan viittaavaa Lieksassa on kun Egyptinkorpi-niminen kylä.

 Kaiken tämän lisäksi saamme Ilomantsissa olla todistamassa jos ei nyt ihan vuosisadan niin ainakin puolen vuosisadan rakkaustarinaa.

Armas Herra palaa takaisin veijariromaanissa "Herra antaa, Armas Herra ottaa 6"

 

  Sisällysluettelo:

 

 1. Lappeenranta

 2. Imatra

 3. Parikkala

 4. Savonlinna

 5. Kerimäki

 6. Kitee

 7. Joensuu

 8  Ilomantsi

 9. Lieksa

 10. Nurmes

 11. Kuhmo

 12. Postia Herralle

 13. Herralla ei ole      haukankatsetta

 i. Prologi "Herra antaa,     Armas Herra ottaa 6"

 ii. Armas Herran      postiosoite

 iii. Mistä Herroja saa?

 

 

 

   Jatkossa voi huoletta ostaa uuden Armas Herra-kirjan ilman että tuntuisi siltä, että ostaisi sian säkissä, sillä kirja-arvostelussakin todettiin jo neljännen Armas Herra-kirjan jälkeen, että kirjasarja parantaa osa osalta kun sika juoksuaan.

 

Jos et usko niin lukaise arvostelu itse täältä

 

 

 

 

  

 

 © 2022 Armas Herra

 

 

 

 

;