Armas Herra suosittelee

tutustumaan seuraaviin matkoillaan törmäämiinsä kapakoihin, kirkkoihin ja majoituspaikkoihin:

 

  

  

  

 

             

 

 ÄLÄ TYYDY HALPOIHIN KOPIOHIN, VAAN TILAA AIDOT "ARMAS HERRA"-KIRJAT OMISTUSKIRJOITUKSELLA VARUSTETTUNA TÄÄLTÄ KIRJASARJAN VIRALLISILTA SIVUILTA SUORAAN KOTIISI!

 

Tilaaminen on  helppoa. Lähetät vain Herran sähköpostiin (armas.herra@suomi24.fi) pyynnön, mitä kirjaa ja kuinka monta kappaletta haluat ja millä omistuskirjoituksella varustettuna. Haluamasi Armas Herra-kirja/kirjat saapuvat muutamassa päivässä postin kantamana kotiovellesi. Postimaksut sisältyvät kirjojen hintaan. Melko reilua, eikö!

 

Pehmeäkantiset kirjat maksavat 10 euroa kpl. Kirjasarjassa kerrotut elämänkohtalot ovat niin kovia, että ei niitä pystynyt aluksi laittamaan kun pehmeäkantisiin kuoriin. Ajan hieman kuluessa ja lukijoiden mielen koventuessa kovakantistakin versiota Armas Herra-kirjasarjasta on nyt saatavilla. Kovakantisena Armas Herraa saa 15 eurolla kpl.

 

Tällä hetkellä Armas Herra-kirjasarjasta on saatavilla seitsemän ensimmäistä kirjaa sekä pehmeäkantisena että kovakantisena versiona. Kirjat ovat saatavilla myös e-kirjoina, 5 euroa kpl.

 

Kerää koko sarja!

 

Ps.Jokainen Armas Herra-kirja toimii myös hyvänä kapakka-, kirkko-, hotelli-ja kaupunkioppaana yhdestätoista Suomen paikkakunnasta. Tähän mennessä Armas Herra on läpikäynyt 60 eri paikkakuntaa.

 

 

Katso keillä kaikilla on jo Armas Herra-kirjoja!

 

                  

 

 

 

 TILAA

 

 Tilaa Armas Herra-kirjasi lähettämällä tilauspyyntö Herran sähköpostiin:

 

 armas.herra@suomi24.fi

 

 

 

 

   Valitettavasti näiltä sivuilta ei voi tilata Frederikin levyjä, joten käänny sen asian suhteen lähimmän levykauppasi puoleen.

 

(Nissan Primera Armas Herra I-V)

 

  Samoin on laita Nissan-autojen kanssa, halutessasi sellaisen loistopelin käänny lähimmän Nissan-myyjäsi puoleen.

(Nissan Qashqai Armas Herra VI:sta eteenpäin)

 

 © 2008-18 Armas Herra