Armas Herra suosittelee

tutustumaan seuraaviin matkoillaan törmäämiinsä kapakoihin, kirkkoihin ja majoituspaikkoihin:

 

  

  

  

 

 

ARMAS HERRA - KIRJOJA SAA MYÖS eKIRJOINA!

 

TUTUSTU  ARMAS HERRA-VEIJARIROMAANISARJAAN JA LATAA TÄSTÄ KIRJASARJAN ALOITUSROMAANI ILMAISEKSI SÄHKÖISENÄ eKIRJANA ITSELLESI. VOIT JAKAA SITÄ VAPAASTI MYÖS KAVEREILLESI JA SUKULAISILLESI. MELKO REILUA, EIKÖ!

 

 

 

 

   

           

 

Mikäli pidit lukemastasi ja haluat istua lisää Armas Herran Nissanin takapenkillä, lähetä Herran sähköpostiin (armas.herra@suomi24.fi) kirjatilaus. Saat sähköpostiisi tilinumeron, johon maksu suoritetaan. Todennetun verkkopankkimaksun jälkeen eKirja lähetetään liitetiedostona sähköpostiisi, josta voit ladata sen koneellesi. Kätevää, eikö!

 

eKirjat maksavat 5 euroa kappale. Halpaa, eikö!

 

 

Tai sitten lataa koneellesi kerralla kaikkien Herra-kirjojen äiti, koko Armas Herra-tuotanto yksissä kansissa!Kätevää, eikö!

 

Tämä special edition, 1529 sivuinen mammuttiromaani, menee näppärästi vaikka älypuhelimen muistiin ja on kevyt kantaa mukana!

 

Tämän kaikkien Herra-kirjojen äidin saat omaksesi 15 eurolla. Kokoomateos sisältää seitsemän Armas Herra kirjaa!

 

Vertailun vuoksi, toinen Herrasta kertova kirja, Raamattu, sisältää vain 1200 sivua ja siihen sivumäärään on sisällytetty sekä vanha että uusi Testamentti. Lisäksi sen kirjoittamiseen tarvittiin 36 eri kirjoittajaa ja tuhat vuotta aikaa. Minä sen sijaan kirjoitin oman Herrasta kertovan kirjan ihan yksin ja aikaa tähän meni vaivaiset kymmenen vuotta. Tämän kaikkien Herra-kirjojen äidin kirjoitin vuosina 2007-2017.

 

Tämän sivun kautta ostettavat ekirjat ovat maailman yleisimmän sähköisen tallennusmuodon, eli PDF:n muodossa ja luettavissa täten kaikilla PC:eillä, Maceilla, läppäreillä, tableteilla ja älypuhelimilla.

 

Tällä hetkellä Armas Herra-kirjasarjasta on saatavilla seitsemän ensimmäistä sähköisenä eKirjana+ special edition, tuo kokoomateos. Kerää koko sarja!

 

 

Ps.Jokainen Armas Herra-kirja toimii myös hyvänä kapakka-, kirkko-, hotelli-ja kaupunkioppaana yhdestätoista Suomen paikkakunnasta. Tähän mennessä Armas Herra on läpikäynyt jo 60 eri paikkakuntaa.

 

 

Katso keillä kaikilla on jo Armas Herra-kirjoja!

 

                  

 

 

 

 © 2008-17 Armas Herra