Armas Herra suosittelee

tutustumaan seuraaviin matkoillaan törmäämiinsä kapakoihin, kirkkoihin ja majoituspaikkoihin:

 

  

  

  

 

 

ARMAS HERRA - KIRJOJA SAA MYÖS eKIRJOINA!

 

TUTUSTU  ARMAS HERRA-VEIJARIROMAANISARJAAN JA LATAA TÄSTÄ KIRJASARJAN ALOITUSROMAANI ILMAISEKSI SÄHKÖISENÄ eKIRJANA ITSELLESI. VOIT JAKAA SITÄ VAPAASTI MYÖS KAVEREILLESI JA SUKULAISILLESI. MELKO REILUA, EIKÖ!

 

 

 

 

 

           

 

Mikäli pidit lukemastasi ja haluat istua lisää Armas Herran Nissanin takapenkillä, lähetä sähköpostiin (seppohilden@gmail.com) kirjatilaus. Saat sähköpostiisi tilinumeron, johon maksu suoritetaan. Todennetun verkkopankkimaksun jälkeen eKirja lähetetään liitetiedostona sähköpostiisi, josta voit ladata sen laitteillesi. Kätevää, eikö!

 

eKirjat maksavat 5 euroa kappale. Halpaa, eikö!

 

 

 

Tai sitten lataa laitteillesi kerralla kaikkien Herra-kirjojen äiti, koko Armas Herra-tuotanto sähkökirjana yksissä kansissa! Kätevää, eikö!

 

Tämä special edition, 1750 sivuinen mammuttiromaani, menee näppärästi vaikka älypuhelimen muistiin ja on kevyt kantaa mukana. Hauskaa lukemista riittää siis pitemmillekin työ-ja lomamatkoille!

 

Vertailun vuoksi, toinen Herrasta kertova kirja, Raamattu, sisältää vain 1200 sivua ja siihen sivumäärään on sisällytetty sekä Vanha että Uusi Testamentti. Raamatussa kerrotaan Herran ja hänen poikansa värikkäistä matkoista luonnoltaan ja maaperältäään karuissa Lähi-idän maisemissa, Raamatun kirjoittamiseen tarvittiin peräti 36 eri kirjoittajaa ja tuhat vuotta aikaa. Armas Herra-mammuttiteoksessa Herra pyörii sen sijaan ympäri luonnonkaunista Suomea ja reissut ovat vähintäänkin yhtä värikkäitä. Lisäksi tämän Herrasta kertovan kirjan on kirjoittanut yksi ainoa henkilö ja aikaa tähän meni vaivaiset kymmenen vuotta. Tämä kaikkien Herra-kirjojen äiti on kirjoitettu vuosina 2007-2021.

 

Tämän mammuttiromaanin saat omaksesi naurettavalla 15 eurolla. Lisäksi mammuttiromaanin mukana tulee naurutakuu. Jos pystyt lukemaan kokoomakirjan nauramatta, saat rahasi takaisin sekä todennäköisesti nimesi historiankirjoihin, sillä sellaiseen temppuun en ole kuullut kenenkään vielä pystyneen edes yksittäisen Armas Herra-kirjan kanssa.Eikä tässä vielä kaikki, tässä tehdään samalla myös sähköisten kirjojen historiaa, sillä kokoomateoksen ostaja saa myös ilmaiset lisäpäivitykset mammuttiteokseen. Kokoomateos sisältää tällä hetkellä seitsemän ensimmäistä Armas Herra-veijarikirjaa. Aina uuden Armas Herra-veijariromaanin ilmestyttyä se lisätään tähän sähköiseen kokoomateokseen ja uusi täydennettu special edition- mammuttikirja annetaan aiemman version ostaneille ilmaiseksi ladattavaksi. Tällaista romaanisarjan sähköistä kokoomateosta ei ole tietääkseni vielä missään muualla maailmassa lukijoille tarjottu puhumattakaan että sellaiseen olisi annettu vieläpä kylkiäisinä tulevien kirjojen ilmainen lisäpäivitys. Nyt tarjotaan ja tehdään samalla historiaa!Eikä tässäkään vielä kaikki, Tässä sähköisessä mammuttiromaanissa, kuten yksittäisissäkään Armas Herra-veijariromaanin kirjoissa ei ole kopiosuojausta. Normaalisti kirjakustantajat laittavat sähköisiin kirjoihinsa kopiosuojauksen, joka mahdollistaa ostajalle sähkökirjan lataamisen maksimissaan vain viidelle eri laitteelle. Sen sijaan Armas Herra- kirjojen onnellinen ostaja voi ladata kirjan itselleen vaikka kuinka monta kertaa ja kuinka moneen laitteeseensa. Lisäksi lataus eri laitteille (PC:lle, läppäreille, tableteille, älypuhelimille jne) on tehty tämän mammuttikirjan osalta teknisesti todella helpoksi, koska kirja on laitettu pilveen josta se on helppo sekä lukea ja etenkin ladata vaikka älypuhelimen muistiin ilman piuhoja, bluetootheja jne. Klikkaat vain sähköpostiisi saamaasi kirjalinkkiä ja mammuttiteos avautuu Googledrive-pilvestä laitteellesi luettavaksi. Armas Herra-mammuttiromaani on maailman yleisimmän sähköisen tallennusmuodon, eli PDF:n muodossa ja jos laitteellasi ei ole esiasennettua pdf-ohjelmistoa, saat sellaisen ladattua ilmaiseksi netistä. PDF-ohjelma avaa pilvessä kirjan luettavaksi ja jos haluat kirjan myös laitteesi muistiin tallennettavaksi, klikkaat vain PDF-ohjelman yläreunassa vasemmalla olevaa tallennuspainiketta. Yksinkertaista ja helppoa, eikö?Ps. Mammuttikirja toimii myös hyvänä kapakka-, kirkko-, hotelli- ja kaupunkioppaana. Tähän mennessä Armas Herra on läpikäynyt jo 77 eri paikkakuntaa + Vantaan vankilan.

 

Tällä hetkellä Armas Herra-kirjasarjasta on saatavilla seitsemän ensimmäistä sähköisenä eKirjana + special edition, tuo kokoomateos. Kerää koko sarja!

 

 

 

Katso keillä kaikilla on jo Armas Herra-kirjoja!

 

                  

 

 

 

 © 2022 Armas Herra