Armas Herra suosittelee

tutustumaan seuraaviin matkoillaan törmäämiinsä kapakoihin, kirkkoihin ja majoituspaikkoihin:

 

  

  

  

 

Armas Herra on asunut seuraavissa hotelleissa-ja majoituspaikoissa kirjasarjassaan ja suosittelee muitakin poikkeamaan.

 

 

ARMAS HERRA I

 

 

TAMPERE

 

        ILVES HOTELLI

 

19-kerroksinen Sokos Hotel Ilves on Tampereen maamerkki. Korkeatasoinen Sokos Hotel Ilves sijaitsee Tammerkosken rannalla aivan ydinkeskustassa, joten koko kaupungin palvelut sekä vilkas kulttuuri- ja yöelämä ovat lähellä. Hotellin modernit huoneet tarjoavat ylellistä mukavuutta. Hotellissa on 6 tunnelmaltaan  erilaista savutonta ravintolaa: Amarillo, Fransmanni, Masuuni, BallRoom, Pub Ukko Nooa ja Ilves Bar & Night. Kokoustilat palvelevat jopa 300 asiakasta.

   Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
   

 

 

 

 

 

 

ORIVESI

 

     CITY-HOTELLI ORIVESI

 • 42kpl kahden hengen huoneita, 2 sviittiä
 • 80 hengen auditorio
 • 35 hengen kokoustila
 • 14 hengen saunakabinetti
 • 130 hengen tilausravintola
 • Ruokaravintola West Corner
 • Pub Ratsumestari
 • Yökerho Rock-City

 Keskustie 40, 35300 Orivesi

 

JÄMSÄ

             HOTELLI JÄMSÄ

Hotelli Jämsä sijaitsee 24- ja 9-teiden risteyksessä noin 2 km Jämsän keskustasta ja noin 8 km Himoksen alueelta. Liikemiesten suosimaa hotellia ympäröi enimmäkseen rauhallinen peltomaisema maalaistaloineen.Huoneissa on WC, suihku tai kylpy, tv, puhelin ja hiustenkuivaaja. Huoneita on kaikkiaan 74 sekä lisäksi sviitti . Suurimmat huoneista ovat 4 hengen perhehuoneita ja käytettävissä on myös yksi kahden huoneen combi-huoneisto (6 h). Hotelli on ketjuihin kuulumaton perheyritys ja asiakaskunta liikemiehiä, kokousvieraita sekä lomailevia perheitä ja seurueita. Merkittävä osa asiakaskunnasta on kansainvälistä.

 Kauhkialantie 111, 42100 JÄMSÄ,

 

JYVÄSKYLÄ

             HOTELLI  CUMULUS

Hotelli Cumulus Jyväskylä tarjoaa hyvän yöpymisen lisäksi erinomaiset tilat kokouksiin ja juhlaillallisiin keskellä kaupunkia.
Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lyhyen matkan päässä tärkeimmistä tapahtumista ja kohteista. Hotelli Cumulus Jyväskylä on kokonaan savuton. Saman katon alla palvelevat ravintola Huviretki ja Irish Bar Parnell’s.
elokuvakanava
Minibaari 178 huoneeessa
Maksuton Hotel Highway -laajakaistayhteys

 Väinönkatu 3,40100 Jyväskylä

 

VARKAUS

                     HOTELLI JOUTSENKULMA

 Hotelli Joutsenkulma on yksityinen perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1985 lähtien. Valttimme ovat edullinen hintataso, rauhallinen sijainti ja pienen perhehotellin tarjoama asiakaskeskeinen palvelu. Hotelli Joutsenkulma tarjoaa edullisen majoituksen Varkaudessa. Joutsenkulma sijaitsee kätevästi valtatie 5:n sekä valtatie 23:n tuntumassa, kävelymatkan päässä Taulumäen keskustasta ja keskusliikenneasemalta. Kaikki palvelumme kuten ravintola, saunatilat ja majoitushuoneet löytyvät samasta rakennuksesta.
.

   Käärmeniementie 20, 78200 Varkaus

 

LEPPÄVIRTA

        KYLPYLÄ-HOTELLI VESILEPPIS

 Holiday Club Vesileppis sijaitsee Järvi-Suomessa, Leppävirralla. Ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden muodostavat syksyllä 2004 laajentunut hotelli ja monipuolinen ravintolamaailma, kokoustilat, kylpyläosasto, kuntosali, jäähalli sekä maailman ensimmäinen maanalainen hiihtotunneli Kymppi Areena. Hotellissa on Kesport-urheiluliike, lääkäriasema, hyvän olon hoitoja ja fysioterapiapalveluja tarjoava Fysioleppis sekä kosmetologipalvelut

 

 Vokkolantie, 79100 Leppävirta

 

 

KUOPIO

 

       HOTELLI PUIJONSARVI

Sokos Hotel Puijonsarvi on niin kaupunkilomailuun kuin työ- ja kokousmatkailijalle sopiva, monipuolinen ja viihtyisä palvelukokonaisuus kaupungin keskustassa, kauniin puiston laidalla.400 m etäisyydellä sekä keskustasta että matkustajasatamasta. 300 huonetta kahdessa erityylisessä rakennuksessa .Huoneissa puhelin, radio, tv, videokanava, hiustenkuivaaja, housuprässi ja minibaari. Ruokaravintola, yökerho, baari, kokoustilat 4-100 henkilölle, 4 saunaa sekä poreallas.

 Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio

 

 

 

SIILINJÄRVI

 

         HOTELLI SANDELS

Hotelli Sandels on viihtyisä hotelli Siilinjärven keskustassa hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen lähellä: lentokentälle 15km, linja-autoasemalle 100 m ja rautatieasemalle 200 m.Hotelli Sandelsissa on 23 viihtyisää huonetta, joissa on wc+suihku, digi-taulu-tv:t, puhelin ja langaton internet ilman eri veloitusta.Ravintola Sandelsin kansainvälinen keittiö tarjoaa aamiaisen lisäksi herkullisia Á la Carte -annoksia vaativaankin makuun. Ravintola toimii myös kokouspaikkana 30-40 hengelle.

 Toritie 1, 71800 Siilinjärvi

 

IISALMI

        HOTELLI IISALMEN SEURAHUONE

Hotelli Iisalmen Seurahuone sijaitsee kaupungin keskustassa, sekä rautatie- että linja-autoaseman läheisyydessä. Hotellissa on 41 huonetta , jotka kaikki ovat savuttomia. Seurahuone on myös hyvä kokouspaikka, kokoustilamme ovat 10-100 hengelle.Ravintolamme tarjoavat tunnelmia moneen makuun: aamiais- ja ruokaravintola, pub Seurakellari,  lasiterassi Seurakeidas sekä tilausravintolana ravintola Kalinka. Ravintolat ovat savuttomia.

   Savonkatu 24 , 74100 IISALMI 

 

KAJAANI

   HOTELLI KAJAANI

Hotelli Kajaani on matkailijan lämminhenkinen loma- ja kokouskohde. Meillä lomailet, hemmottelet itseäsi, saunot upeassa rantasauna Eliaksessa.Ravintola Kuukkelin ruuat valmistetaan kainuulaisista raaka-aineista. Niistä syntyvät herkulliset Kainuulle ominaiset maut lounas- ja päivällispöytään sekä A la Carte-listalle. Hotellissamme on 53 viihtyisää huonetta: Kaikissa huoneissa on TV/radio, puhelin, wc ja suihku. Ilmainen WLAN yhteys huoneissa. 

 Onnelantie 1,87100 KAJAANI

 

 

 

 

 

 

 

ARMAS HERRA II

 

 

KURIKKA

 

       HOTELLI  PITKÄ-JUSSI

 

Hotelli-Ravintola Pitkä-Jussi sijaitsee keskellä komeinta Etelä-Pohjanmaata. Pitkässä-Jussissa majoittuu, ruokailee ja juhlii niin vapaa-ajanmatkailija kuin työkseeen reissaava. Olemme tietenkin pitkästä perinteestämme huolimatta myös nykyaikainen liikemies- ja kokoushotelli. Hotellissa on 35 huonetta perusmukavuuksilla ja langattomalla laajakaistalla. Ravintoloita on kolme, seurustelu-ja ruokaravintola Musta Lammas, tanssiravintola Hopeinen kuu sekä yökerho Pätkä Night Club.

   Hovinkatu 1      61300 Kurikka  

  

ILMAJOKI

 

   HOSTEL PALONKORTTEERI

Talvisin käytössämme on 5 kpl. hotellitasoisia huoneita.
Kesäisin ( 1.6 - 30.8 ) kapasiteettimme nousee 150:een vuodepaikkaan. Tällöin on mahdollisuus majoittautua rauhallisissa ja viihtyisissä huoneissa, jotka jakaantuvat 1, 2, 3 ja 4 huoneen ja keittiön asuntoihin. Palonkortteerin kiinteistössä toimii myös Art Rock Cafe –ravintola j

 Palonkortteeri Oy:n asuinkiinteistöt sijaitsevat Ilmajoen kunnan keskustassa osoitteissa Kauppatie 26 (Palonkortteeri) ja Pajatie 5 (Herralan kortteeri). ILMAJOKI

 

SEINÄJOKI          

   BEST WESTERN CITYHOTEL

Best Western CityHotel Seinäjoki on monipuolinen liikemies- ja kokoushotelli aivan Seinäjoen keskustassa rautatie- ja linja-autoasemaa vastapäätä. Hotellissamme on 49 uudistettua ja hyvin varusteltua huonetta. Kaikissa huoneessa on vakiovarusteena: suihku ja wc, TV, puhelin, minibaari, hiustenkuivaaja. Kaikissa huoneissa toimii langaton Internet-yhteys ja maksuTV-järjestelmän kautta voit nauttia laatuelokuvista silloin kun sinulle parhaiten sopii. Hotellissa on myös ravintolapalveluita mm:ssa Wall Street, Street Bar&Grill ja SDR

 Kalevankatu 2, 60100 SEINÄJOK

 

 

NURMO

              HOTELLI FOONINKI

Hotelli Fooninki on korkeatasoinen liikemies ja lomahotelli. Sijainti Hyllykallion kauppakeskuksessa 3,5 km Seinäjoen keskustasta. Minibaari, kaapeli-TV, savuttomia huoneita ym. Edullinen Pub.  Huoneet ja ravintolatilat on saneerattu äskettäin. Hotellista löytyy ruokaravintola sekä pub biljardipöytineen (viikonloppuisin myös karaokea). Ilmaiset parkkipaikat ja autojen pesumahdollisuus. Sauna, takkakabinetti sekä kokoustiloja erikokoisille ryhmille.

 Kaarretie 4, 60510 Hyllykallio

 

LAPUA

                HOTELLI LAPUANHOVI

 Hotelli-Ravintola Lapuahovi sijaitsee Lapuan keskustassa. Hotellin palveluihin kuuluvat mm. majoitustilat, à la carte ravintola Timjamiini, erilaiset kabinetit, terassi ja pub. Kaikissa huoneissa wc, suihku, hiustenkuivaaja, minibaari, silitysrauta ja -lauta, taulutelevisio, langaton verkkoyhteys. Lapuahovin yhteydessä sijaitsee 250-paikkainen pub-ravintola, sekä 200-paikkainen kesäterassi. Pubissa ja terassilla A-oikeudet.

Puistotie 2, 62100 Lapua

 

KAUHAVA

        HOTELLI KANTRI

Hotelli Kantri sijaitsee lähellä keskustan palveluja. Kantrissa on 18 korkeatasoista 2 hengen huonetta .Jokaisesta huoneesta löytyy mm. wc, suihku ja tv. ..Hotellissa myös 700 asiakaspaikkainen ruokaravintola Kauhava, 70 paikkainen Street Bar Kauhava sekä yökerho Kantri Star Kauhava. Erinomaiset löylyt tarjoava sauna, uima-allas sekä oleskelutila tarjoavat mahtavat puitteet rentoutumiselle.                        

 

 Kauppatie 71, 62200 KAUHAVA

 

 

 

YLIHÄRMÄ

  

       HÄRMÄN KUNTOKESKUS

Kylpylähotelli Härmän Kuntokeskuksessa valittavanasi on 150 viihtyisää ja kotoisaa huonetta. Huonetyyppejä on kolmenlaisia; kahden hengen huoneet, perhehuoneistot ja Lakeus-sviitit. Kaikkien hotelliin majoittuneiden majoitushintaan sisältyvät vapaa kylpylä osaston ja kuntosalin käyttö, vapaa-ajanohjelma, Kädentaitopajan harrastusmahdollisuudet sekä runsas buffet-aamiainen. Kylpylähotelli Härmästä löytyy tekemistä kaiken ikäisille! Suomalaisen tanssimusiikin ystävälle löytyy tanssitarjontaa viitenä iltana viikossa.

 Vaasantie 22, 62375 YLIHÄRMÄ

 

 

  

ALAHÄRMÄ

 

 

         PARK HOTEL HÄRMÄ

Manner-euroopan tunnelmia aistiakseen ei enää tarvitse matkustaa kotimaan ulkopuolelle. Kelohonka, italialaiset maisemamaalaukset ja vanhan ajan loistoristeilijän tunnelma tekevät Park Hotel Härmän ilmapiiristä satumaisen. Park Hotel Härmästä löytyy 20 tasokasta kahden hengen huonetta, joissa kokolattiamatot. Hinnat sisältävät aamiaisen kahdelle, Rio Grande-alueen saunan käyttöoikeuden yleisillä saunavuoroilla sekä kesäisin ulkona sijaitsevan uima-altaan käytön. Park Hotel Härmä sijaitsee huvipuisto Power Parkin välittömässä läheisyydessä.

 Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ

 

KORTESJÄRVI

        LOMARANTALA

Loma-Rantala muodostuu kolmesta hirsirakenteisesta mökistä Purmojärven rannalla. Kauhavalta n. 30 km pohjoiseen Loma-Rantalan mökeissä on vuodepaikat 7 hengelle.Mökit ovat kooltaan n. 33 + 30 m2. Mökkien varusteisiin kuuluvat astiasto 8 hengelle, sähköhella, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, videot, TV, radio, takka, grilli, lämmin ja kylmä vesi. Grillihiilet ja sauna/takkapuut ovat talon puolesta. Joka mökin pihassa on lapsille keinut ja hiekkalaatikko. Joka mökissä on oma puulämmitteinen sauna.Pesutilassa on suihku sekä WC .Jokaisella mökillä on oma matala, lapsiystävällinen uimaranta.

 Laukkosentie 120, 62470 Purmojärvi 

 

KANNUS 

  HOTELLI JOKIHELMI

Meiltä löydät edullisen hintatason, sekä hyvät ja siistit 1 ja 2 hengen huoneet sekä yksi 3 hengen huone. Tarjoamme monipuolisen aamupalan seisovasta pöydästä. Iltasauna on lämpimänä joka ilta, haluttaessa mahdollisuus myös aamusaunaan. Ruokailu maanantaista perjantaihin ravintolamme seisovasta pöydästä klo: 10.30.-15.00. Iltaisin on avoinna A-oikeuksin varustettu Kannus-pub hotellin alakerrassa. Viikonloppuisin on mahdollisuus tanssia tai laulaa karaokea. Karaokea voit laulaa myös arkisin. Nyt voit myös ruokailla pubissa. 

 Asematie 2, 69100 KANNUS

 

 

 ARMAS HERRA III

 

 SIMO

SIMOJOEN ERÄKESKUS

Simojoen Eräkeskus sijaitsee luonnonkauniin, vapaana virtaavan Simojoen rannalla, vain tunnin ajomatkan päässä Oulusta ja 55 km:n päässä Kemi-Tornion lentokentältä. Olemme erikoistuneet tarjoamaan ainutlaatuisia luontokokemuksia yksilöllistä ja korkealuokkaista palvelua haluaville. Sen varmistavat mm. tasokas majoitus, a'la carte ravintola, baari, rantasauna, kuljetukset yms. Syksyksi 2003 valmistui rauhalliselle 8 hehtaarin joenrantatontille hulppea 463 neliön eräkeskus. Omaa rantaa on kilometrin verran eikä muuta asutusta alueella juuri ole. Ympäristö on jätetty kauniiseen luonnontilaansa. Majoitus- ja muut tilat ovat huolella suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi. Viihtyisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota niin huoneissa kuin muissakin tiloissa.

Pohjoispuolentie 306 A, 95200 Simo

 

KEMI

HOTELLI MERIHOVI

Hotelli Merihovi sijaitsee Kemin keskustassa 500 metrin päässä Kemin rautatieasemalta. Asiakkaille on tarjolla ilmainen Wi-Fi, ilmainen pysäköinti ja huoneet, joissa on kaapeli-tv. Kemin taidemuseo sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä.Kaikissa Hotelli Merihovin ilmastoiduissa huoneissa on TV, teen ja kahvin valmistusvälineet ja kylpyhuone kylpyammeella tai suihkulla. Joissakin sviiteissä on oma sauna.Art deco -tyylinen ravintola Merihovi on Paistinkääntäjien Veljeskunnan (Chaîne des Rôtisseurs) jäsen, ja se tarjoilee à la carte -annoksia. Ravintola Rantamakasiini tarjoilee meren antimia.Asiakkaat voivat treenata kuntosalilla tai pelata tennistä paikan päällä. Rentoutumisvaihtoehtoihin kuuluu sauna, poreallas ja kirjasto.Hotellihuoneita on 69 kappaletta.

Keskuspuistokatu 6 94100 Kemi

 

TORNIO

TORNION KAUPUNGINHOTELLI

Tornion kaupunginhotelli sijaitsee Tornion keskustassa. 98 huonetta, 176 vuodepaikkaa. Huoneissa suihku, we, puhelin, tv ja langaton internetyhteys. 5 ravintolaa, kolme saunaa, uima-allas, saunabaari sekä neljä kokoustilaa (20-100:lle hengelle), auditorio 200 hengelle sekä kaksi juhlasalia.

Itäranta 4, 95400 Tornio 

TERVOLA

NESTE TERVAKUKSA

Viihtyisä taukopaikka Kemi-Rovaniemen puolivälissä. Tiloissa palvelee KotiPizza, Scan-Burger, Veikkauspiste ja seisova pöytä joka päivä. Motellissamme matkaaja nukkuu pehmeästi. Majoitustiloissa on 10 erillistä huonetta, joissa kaikissa oma suihku, wc sekä televisio.Mahdollisuus myös saunalliseen huoneeseen, jonka yhteydessä
takkatilat on käytettävissä.

Siltatie 1, 95330 Tervola 

 

ROVANIEMI

RANTASIPI POHJANHOVI

Suuri, nykyaikainen hotelli sijaitsee Rovaniemen keskustassa Kemijoen rannalla kahdeksan kilometrin päässä napapiiriltä. Yksinkertaiset koivupuiset kalusteet ja pehmeät värit ovat leimaa antavia 218 huoneessa, joissa kaikissa on elokuvakanavia ja minibaari. Vieraamme voivat rentoutua saunassa ja pulahtaa uima-altaaseen sekä nauttia elävästä musiikista hotellin ravintolassa nautitun illallisen jälkeen. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Rovaniemen keskustassa Kemijoen rannalla. Napapiiri on vain 6 kilometrin päässä. Aamiainen tarjoillaan Pohjanhovi-ravintolassa, josta on viehättävät näkymät Kemijoelle. Pohjanhovissa on tarjolla myös à la carte -menu.Life-yökerhossa järjestetään keskiviikko- ja torstai-iltaisin karaokea, ja perjantai- ja lauantai-iltaisin voit pistää jalalla koreaksi tanssimusiikin tahtiin.Rantasipi Pohjanhovi tarjoaa vierailleen myös 4 saunaa sekä varattavissa olevan yksityisen saunakabinetin. Vieraiden käytössä on lisäksi 19 metriä pitkä uima-allas.

Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi, 96200

 

SODANKYLÄ

HOTELLI SODANKYLÄ

Hotelli, 3 tähteä, huoneissa:, savuttomia huoneita. Huoneiden määrä 52. Ravintola, aamiainen, lounas, a la carte, tanssia, asiakaspaikkoja yht. 230. Baari, karaoke. Kokoustilat, tilat sopivat (henkilömäärä): 50. Uima-allas, sauna.

Unarintie 15, 99600 Sodankylä

 

KITTILÄ

HOTELLI KITTILÄ

Tämä perheomisteinen hotelli sijaitsee Lapin maaseudulla 15 minuutin ajomatkan päässä suositusta Levi Ski Resortista. Se tarjoaa saunan ja sisäuima-altaan käyttömahdollisuuden, alueelle tyypillistä ruokaa ja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi.Hotelli Kittilän raikkaissa ja lämpimillä sävyillä sisustetuissa huoneissa on satelliitti-tv ja oma kylpyhuone.Hotellin omassa ravintolassa tarjoillaan tyypillisiä Lapin ruokia, kuten poroa ja lohta. Ilmailuteemalla sisustettu Pilot's Pub on auki iltamyöhään saakka.Kittilä-hotelli sijaitsee vain 100 metrin päässä murtomaahiihtoladuilta ja moottorikelkkareiteiltä. Paikan päältä voit vuokrata suksia ja sauvakävelysauvoja.Kittilän lentokenttä sijaitsee 4 km:n päässä Hotelli Kittilästä. Talvikuukausina autolla saapuville vieraille on tarjolla pysäköintilämmittimiä.Hotellihuoneita: 37

Valtatie 49, 99100 Kittilä

 

MUONIO

LOMAMAJA PEKONEN

Olemme lämminhenkinen perheyritys Muonion keskustassa avaralla rinnepaikalla Jerisjoen ja Muonionjoen vesistöjen äärellä. Tarjoamme monentasoista majoitusta viihtyisissä ja siisteissä mökeissä, huoneissa tai paritalohuoneistoissa pihapiirissämme.Kesäisin voit nauttia omasta uimarannastamme, josta on helppo lähteä melontaretkille tai kalastamaan Jeris-ja Muonionjoelle. Talvisin pääset hiihtoladuille suoraan pihastamme. Lähituntureiden, Olos ja Pallas laskettelurinteille matkaa on 6-30 km, Leville ja Ylläkselle n.60 km.Olitpa tulossa hiihtämään, patikoimaan, kalastamaan tai vain ohikulkumatkalla, olet tervetullut meille majoittumaan.Majoituspalveluiden lisäksi vuokraamme asuntovaunupaikkoja, kanootteja ja veneitä sekä myymme kalastuslupia alueen vesistöihin.

Lahenrannantie 10, 99300 Muonio

 

ENONTEKIÖ

HETAN MAJATALO

Lapin vanhin matkailuyritys. Tämä perheyritys perustettiin vuonna 1924.Hotellihuoneissa kaikki mukavuudet -
wc, suihku, televisio, radio, puhelin, viileäkaappi, vaatteiden kuivauskaappi sekä osassa langaton Internet-yhteys, vedenkeitin, hiustenkuivaaja. Erikoisuutena huoneissa on kattoikkuna ja tilava parvi, jolloin huoneeseen majoittuu sopuisasti useampikin henkilöTalossa oleva hyvin varustettu kuntosali huolehtii siitä, että ruokahalun kasvattaminen onnistuu myös sisätiloissa.Päivän touhuamisen kruunaa Hetan Majatalon maankuulu pitopöytä, Majatalon menestyksen ja pitkän iän salaisuus.Majatalon takana oleva kota on mitä oivallisin illanviettopaikka, jossa maistuvat ja paistuvat niin makkarat kuin lätyt ja kahvikin 

Riekontie 8, 99401 Enontekiö

 

KOLARI

HOTELLI YLLÄSHUMINA

Asiakkaat voivat rentoutua ulkona olevassa kylpytynnyrissä, lasketella erinomaisilla Ylläksen rinteillä tai nauttia Pohjois-Suomen rauhallisesta erämaasta tässä kodikkaassa perheomistuksessa olevassa hotellissa. Hotelli Ylläshumina sijaitsee kauniilla paikalla tunturin ja järven välissä lähellä Äkäslompolon kaupunkia. Kaikissa Ylläshuminan huoneistoissa ja mökeissä on keittiö ja parvi. Huoneistoissa on oma sauna ja mökkiasiakkaat pääsevät hotellin saunaan. Kaikki asiakkaat voivat rentoutua ulkona olevassa kuumavesitynnyrissä. Valitsitpa sitten huoneiston tai mökin, molemmat tarjoavat mukavaa oleskelua lähellä laadukkaita hiihtorinteitä. Kaikki tarpeesi on otettu huomioon Hotelli Ylläshuminassa, ja siellä on tarjolla oma hiihtokoulu, myymälä ja säilytystila. Hotelli järjestää moottorikelkkasafareita, poroajeluja ja koiravaljakkoajeluja. Lämpimällä säällä on tarjolla lukuisia ulkoaktiviteetteja, jotka pitävät sinut liikkeellä. Terassi on suosittu paikka auringosta pitäville asiakkaille. Hotelli Ylläshuminan ravintolassa tarjoillaan perinteisiä lappilaisia aterioita sekä kansainvälisempiäkin ruokia. Hotellin pubissa on myös tarjolla ruokaa.  
Huoneita: 32

Tiurajärventie 27, 95970 Äkäslompolo

 

PELLO

HOTELLI PELLONHOVI

Hotellissa on 80 huonetta, joista löytynee sopiva vaihtoehto kaikille. Valittavissasi on kahden ja kolmen hengen huoneita, perhehuoneita neljälle sekä kolme saunallista huonetta. Hotelli Pellonhoviin majoittuu yhtäaikaa noin 200 henkeä.Pellonhovissa on viihtyisä ruokaravintola, baari sekä Westis-pubi, jotka tarjoavat viihdykettä moneen makuun.Hotellin kokoustiloissa on mahdollista järjestää jopa 180 hengen tilaisuuksia.

Kunnantie 2, 95700 Pello

 

 

 

ARMAS HERRA IV

 

 

TIKKURILA

HOTELLI VANTAA

Sokos Hotel Vantaa on tyylikäs ravintolaelämän ja kokoustoiminnan keidas Tikkurilan rautatieaseman ja Tiedekeskus Heurekan kupeessa. Ainutlaatuinen 5 ravintolan ravintolamaailma on tehnyt hotellista suositun kohtaamispaikan. Hotellin 14 hyvin varusteltua kokoustilaa (6–350 hlölle) tarjoavat kattavat puitteet erilaisiin kokous-, koulutus- ja juhlatilaisuuksiin

Huoneita yhteensä 265.

Hertaksentie 2  Tikkurila Vantaa

 

ESPOON KESKUS

  HOTELLI KUNINKAANTIE

Viihtyisä kaupunkihotelli erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Espoon tuomiokirkon läheisyydessä.

Kaikista huoneista avautuu kaunis puistonäkymä.

Huoneita 68

Huoneita löytyy savullisille parvekkeella sekä myös savuttomille, allergikoille ja liikuntaesteisille. Saunaosasto, uima-allas. Huonehinnat sisältävät myös ilmaisen paikoituksen hotellin parkkihallissa.

Lakelankatu 1, 02770 Espoo

 

KAUNIAINEN

Kauniaisesta Armas Herra ei löytänyt yhtään hotellia, vaan hän joutui menemään Nihtisiltaan Scandic Hotel Espooseen.

SCANDIC HOTEL ESPOO

Scandic Espoo -hotelli sijaitsee Turun moottoritien varrella keskellä pääkaupunkiseudun suuria yrityskeskittymiä. Matkaa Helsingin keskustaan on hotellilta noin 14,5 km.

Kun yövyt Scandic Espoo -hotellissa, voit kuntoilla hotellin modernissa kuntohuoneessa, pulahtaa uimaan hotellin uima-altaaseen ja rentoutua saunassa. Voit myös lainata kävelysauvat tai polkupyörän hotellin vastaanotosta..

Huoneita 96

Nihtisillantie 1, 02630 Espoo

 

TAPIOLA

SOKOS HOTEL TAPIOLA GARDEN

Sokos Hotel Tapiola Garden sijaitsee Espoossa, Tapiolan kauniissa ja rauhallisessa puutarhakaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotellin läheltä löytyvät ostoskeskus ja WeeGee-museokeskittymä. Uudistetun hotellin 154 huoneesta 112 on parveke.

Espoon hotellissa on espanjalaishenkinen ravintola Sevilla sekä aulabaari/-kahvila. Hotellissa on kuntoiluhuone, saunoja, saunakabinetti sekä uima-allas, jotka auttavat rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen. Kokouksia varten on kolme kokoustilaa, joissa on nykyaikainen kokoustekniikka.

Huoneita 154

Tapionaukio 3, 02100 Espoo

 

TÖÖLÖ

HOTELLI CROWNE PLAZA

Crowne Plaza Helsinki tarjoaa rentouttavia elämyksiä vapaa-aikaan.
Hotellin alakerrassa toimii Forever Kuntokeskus & Day Spa. Allasosastolta löydät virkistysaltaan, jonka vesi on +27 asteista.
Voit myös pulahtaa virkistävään kylmä-altaaseen, jonka veden lämpötila on +11 astetta. Tai istahda saunan jälkeen kylpytakki ylläsi lepotuoliin ja nauti hetki rentouttavasta musiikista.

Hotellin ravintolat kiehtovat makunystyröitä; Välimeren henkinen ruokaravintola Macu, trendikäs 'gastropub' Fidel ja kansainvälinen aulabaari toimivat yhteiskumppanimme Royal Ravintolat Oy:n ammattitaitoisella palvelulla.

Huoneita 349.

Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki

 

HIETALAHTI

RADISSON BLU SEASIDE

Huippuunsa hiottu palvelu, persoonallisesti sisustetut huoneet, modernit ravintolat ja meren läheisyys luovat upeat puitteet viihtymiseen juuri niin kuin haluat. Tilavat perhehuoneet, muotoutuvat Magic Dreams -älyvuoteet, langaton laajakaistaverkko, Taikalinna-leikkipaikka lapsille ja täysin savuton hotelli takaavat rentouttavan elämyksen koko perheelle. Katto Sauna & Lounge tarjoaa seurueellesi elämyksiä hulppealla merinäköalalla Helsingin kattojen yllä. Ravintola Violan italialaiset herkut vievät nälän ja kielen mennessään. Violan Pizzakoulu ja Lasten Pizzakoulu opastavat herkkujen saloihin. Hotellissa on 12 kokoustilaa, joista suurimmassa voi järjestää jopa 150 hengen kongressin tai 200 hengen cocktailtilaisuuden.

Huoneita 336

Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki

 

KALLIO

HOTELLI HILTON HELSINKI STRAND

Hilton Helsinki Strand on tyylikäs ja mukava hotelli keskustassa. Se sijaitsee meren äärellä keskeisellä paikalla kätevien kulkuyhteyksien päässä, lähellä kaupungin keskustaa. Raitiovaunu, linja-auto- ja metropysäkit ovat lähettyvillä. Helsingin liike-elämän keskus on lähellä, ja hotellin runsaat kokoustilat käytettävissä, joten hotelli on viikolla suosittu kohde liikematkustajille. Se on myös ihanteellinen viikonloppukohde perheille ja vapaa-ajan matkustajille, sillä suurkaupungin ilmapiiri, aktiviteetit ja historialliset nähtävyydet ovat vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä.Polkupyöriä on vuokrattavana vastaanottovirkailijalta.

Miellyttävien ja tilavien huoneiden suurista ikkunoista on näkymä joko merelle tai pihalle. Ylimmän kerroksen saunatiloissa on hyvin varusteltu kuntosali, sisäuima-allas ja aurinkoterassi sekä myös hieno merinäköala.

Huoneita 192

John Stenbergin Ranta 4, 00530 Helsinki

 

SÖRNAINEN

HOTELLI HILTON HELSINKI STRAND

Koska Armas Herralla oli poikkeuksellisesti kaksi kirkkotilaisuutta samassa Kallion kirkossa, oli hän majoittuneena läheisessä Hilton Helsinki Strandissa koko sen ajan, eli viikon verran.

Katso hotellin tiedot tuosta ylempää.

 

 

PASILA

HOLIDAY INN HELSINKI-MESSUKESKUS

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus sijaitsee Pasilan liikealueella Helsingin messukeskuksen yhteydessä. Se tarjoaa ilmaisen saunan ja kuntosalin käytön sekä huoneita, joissa on ilmainen internetyhteys.

Kaikissa Holiday Inn Helsinki - Messukeskuksen ilmastoiduissa huoneissa on työpöytä sekä teen- ja kahvinkeitin. Joissakin huoneissa on kylpytakki ja tossut.Terra Nova Brasseriessa on tarjolla sekä suomalaisia että kansainvälisiä ruokia sekä lasten menu.

Huoneita 245

Messuaukio 1, 00520 Helsinki

 

MALMI

HOTELLI-RAVINTOLA AVION

Hotelli Avion on tasokas ja viihtyisä hotelliravintola Helsingin Malmilla. Hotelli Avion sijaitsee samassa rakennuksessa Kiinteistöalan koulutuskeskuksen kanssa (KIINKO).

Kaikki huoneet ovat tilavia ja valoisia. Niissä on koneellisesti jäähdytetty /-lämmitetty ilmastointi, minibaari, puhelin, TV ja suihku. Huoneista osa on savuttomia ja allergisille on varattu omat huoneet. Koko hotellissa on myös maksuton langaton laajakaistayhteys ja joissakin huoneissa myös tietokone.

Ravintolasalissa tarjoillaan lounasta joka arkipäivä klo 11-13:30 välisenä aikana ja sen jälkeen a'la carte listalta löytyy  herkullisia ruoka-annoksia joka makuun.

Hotellissa on myös kokoustiloja. Viihtyisää saunaosastoa vuokrataan myös yksityiskäyttöön.

 

Malmin asematie 6, 00700 Helsinki

 

VUOSAARI

HOTELLI SOFIA

Tämä merenrantahotelli sijaitsee Vuosaaressa, 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Hotelli tarjoaa näköalan Itämerelle, ilmaisen pysäköintimahdollisuuden sekä vapaan pääsyn saunaan ja uima-altaalle.

Hotelli Sofian huoneisiin kuuluu joko oma kylpyhuone tai jaetun kylpyhuoneen käyttö. Huoneista on näköala merelle tai ympäröivään mäntymetsään. Joissakin huoneissa on tupakeittiö, jossa on ruokailualue, sohva ja taulu-tv.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan perinteisiä suomalaisia sekä kansainvälisiä ruokia. Ravintolasta on myös upeat näköalat Suomenlahdelle. Aulabaarista saa pikkupurtavaa ja herkkuja.

Pääsaunan lisäksi Hotelli Sofialla on rantasauna, jonka voi varata lisämaksusta..

Huoneita 39

Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki

 

ARMAS HERRA V

 

 

LAPPEENRANTA

HOTELLI SCANDIC PATRIA

Majoitusliikkeessä Scandic Patria on sauna ja kuntosali. Majoitusliikkeessä (hotelli) on ravintola. Baari/aulabaari on majoitusliikkeen tiloissa, ja vieraat voivat rentoutua siellä drinkin parissa. Ilmainen aamiainen on tarjolla joka aamu. Nopea langaton Internet-yhteys sisältyy huonehintaan.

Tämän 4 tähden majoitusliikkeen liiketoimintapalveluihin kuuluvat business center ja kokoushuoneet. Käytettävissä on 6 kokoushuonetta. Tämän perheille sopivan hotellin palveluihin kuuluu myös kiertoajelu-/lippupalvelu, lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Majoitusliikkeessä on pysäköintimahdollisuus (maksullinen)

Kauppakatu 21, Lappeenranta, 53100

 

 

IMATRA

  IMATRAN VALTIOHOTELLI

Imatran Valtionhotelli on Imatran kosken partaalla sijaitseva linna- ja kylpyläkokonaisuus, joka kuuluu kansallisaarteisiimme. Uniikki ympäristö tarjoaa modernia majoitusta työmatkustajille ja perinteikästä linnatunnelmaa juhlaan ja rentoutumiseen. Hotelli on kokonaan savuton.

Hemmottelukylpylässä on uima-allas, kaksi poreallasta, rentouttavia lämpöpetejä sekä pienille lapsille sopiva allas. Hyvän olon saunoja on infrapunasaunan lisäksi naisille höyrysauna, laventelisauna ja itämainen sauna. Miehille on Linnasauna, jonka yhteydessä on tilava oleskelutila.

Hotellin ravintola LinnaSali tarjoilee suomalaisten ja kansainvälisten ruokien lisäksi venäläisiä erikoisuuksia. Hotellissa palvelevat myös Bar & Café Vuoksen Helmi sekä Lobby Bar Café.

Linnahotellissa ja Kongressihotellissa voi järjestää myös kokouksia, tapaamisia ja juhlia. Modernit kokoustilat mukautuvat 250 henkilölle ja pienryhmätyöskentelykin onnistuu persoonallisissa puitteissa erinomaisesti.

Hotellin pihalla on 100 pysäköintipaikkaa, joista 50 on pistokkeellisia. Pysäköinti on asiakkaille maksutonta. Hotelli tarjoaa maksuttoman internet-yhteyden kaapelilla sekä maksullisen WLAN-yhteyden

Torkkelinkatu 2, 55100 Imatra

 

PARIKKALA

HOTELLI-RAVINTOLA LOHIKONTTI

Hotelli-ravintola Lohikontti on palvellut asiakkaita jo 40 vuotta, vuodesta 1971.
Toimitiloja peruskorjattiin vuonna 1988 ja vuonna 1991 valmistui hotellin uudempi puoli.
Keittiö uudistui kokonaan v. 2007.

Ravintolan yhteydessä löytyy majoittujille ns. vanhalla puolella ja aivan Simpele -järven rannalla 4kpl 2hh.
Uudella puolella, Melkoniementien toisella puolella eli pääovea vastapäätä 18kpl 2hh +sauna ja takkahuone.

Keittiö tarjoaa aamiaisen ja lounasta joka päivä (ark. 11-16, su 11-17) noutopöydästä.
Lisäksi monipuoliselta pizzalistalta voi valita maukkaan pizzan tai á la carte –listalta mieleiseni annoksen. Pizzat myös mukaan...

Ravintolassa tanssitaan kahtena iltana viikossa ja suurella terassilla viihtyy kesällä koko perhe. Terassin yhteydessä lapsille on oma leikkipaikka. 

 • Melkoniementie 2
 • Parikkala - Särkisalmi
 • 59310

 

SAVONLINNA

SOKOS HOTEL SAVONLINNA

Original Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee Savonlinnan ydinkeskustassa Kauppatorin ja Matkustajasataman vieressä. Hotellissa on 84 huonetta, joista suurimmassa osassa on upea näköala Saimaalle. Hotellin viihtyisä ravintola Perlina di Castello ja yön ykköset Mefisto ja Tamino palvelevat ympäri vuoden. Piipahda myös aulan Opera Loungessa drinkillä tai kahvilla.

Savonlinnan kesävieraan perinteisiin kuuluu myös ehdottomasti maistaa maineikkaita lankkumuikkuja Seurahuoneen Muikkuterassilla.

Hotellissa on kolme hienoa saunaa. Lempeitä löylyjä siivittää häikäisevä näköala Saimaalle.

Onnistuneet kokoukset tai juhlat järjestyvät kätevästi kokoustiloissamme ja tilausravintola Othellossa.

Hotellin yhteydessä on kaksi pysäköintihallia, joihin kannattaa varata maksullinen pysäköinti ennakkoon.

Keskiaikaiseen Olavinlinnaan on meiltä vain muutaman sadan metrin matka - tervetuloa viihtymään!

Kauppatori 4-6, 57130 Savonlinna

 

KERIMÄKI

MAJATALO KORKEATUPA

Majatalo Korkeatupa sijaitsee Puruveden rannan tuntumassa (ajo-ohje n. 6 km Kerimäeltä Ruokolahdetietä)

Kotoista maaseutumajoitusta kesäisin n. 50 hlölle
Juhlia toiveittenne mukaan majatalon päärakennuksessa sekä vanhansaranin aidossa tunnelmassa
Viihtyisä rantasauna grillipaikkoineen
Erilaisia harrastusmahdollisuuksia
Mahdollisuudet monenlaisien tilaisuuksien järjestämiseen: suuret ja pienet perhe- ja sukujuhlat, muistotilaisuudet, saunaillat, hirvipeijaiset, leirikoulut

Majatalo Korkeatuvassa voit valmistaa ateriasi itse tai saapua valmiiksi katettuun pöytään.

Majoittua voit vanhassa hirsirakenteisessa Lumikissa (perhehuoneet), pienissä seitsemänkääpiön mökeissä (2-3 henk.) sekä 1800-luvun hirsiaitoissa.

Ruokolahdentie 545
58200 Kerimäki

 

KITEE

HOTELLI KITEENHOVI

Hotellissa on 34 viihtyisää huonetta. Huoneiden varustelutaso on nykyaikainen. .

Hotellin kaikki huoneet on varustettu wlan-yhteydellä. Asiakkaiden käytössä on myös langaton internet-yhteys. Hotelli on savuton.

 Kiteenhovin keittiössä arvostetaan paikallisia raaka-aineita sekä vaalitaan karjalaisia perinteitä sulassa sovussa kansainvälisen keittiön kanssa.
Lounasta tarjoillaan arkipäivisin 11-15, la 11-15. Muina aikoina ruokailu Á la Carte -listalta.

Kiteenhovi on profiloitunut kovien kotimaisten artistien pysähdyspaikaksi. Lavalla on nähty ja tullaan jatkossakin näkemään soittolistojen ykkösnimet livenä viihdyttämässä keski-karjalaista yleisöä.

Hovintie 2, 82500 Kitee

 

JOENSUU

SOKOS HOTEL KIMMEL

Original Sokos Hotel Kimmel on tasokas hotelli kauniissa Sirkkalapuistossa Pielisjoen rannalla, vain kävelymatkan päässä Joensuun Kauppatorin iloisesta karjalaiselämästä. Hotellissa on monipuolinen ravintolatarjonta ja 11 valoisaa kokoustilaa.

Langaton laajakaista 230ssa huoneessa

Kuntoilutila on hotellin saunaosastolla. Uima-altaan pituus on 14 m.

Business Center on hotellin aulassa

Ravintolat: Riverside, Virta Pub, Fransmanni, Night Joensuu

Itäranta 1
80100 Joensuu

 

ILOMANTSI

MÖHKÖN RAJAKARTANO

Ilomantsiin kauniin Koitajoen rannalle aikoinaan rakennettu Möhkön rajavartioasema on toiminut Rajakartanona vuodesta 2002. Tämä Suomen itäisin majoitus- ja luontopalvelupaikka on tullut tutuksi lukuisille suomalaisille ja kansainvälisille matkailijoille, pienten perhejuhlien viettäjille ja kokouksiin osallistujille.

Luonnosta nauttijat, muiden muassa kalastajat, metsästäjät ja marjastajat ovat löytäneet täältä kotoisan ja häiriöttömän majapaikan.

Sijainti: Ilomantsin Pogostalta 24 km itään Koitajoen varrella Anninkosken ja Möhkönkoskien välissä. 

 Mustakorventie 11, Möhkö

 

LIEKSA

HOTELLI-RAVINTOLA KAATRAHOVI

Kaatrahovi tarjoaa edullista majoitusta ja juhlatilojen vuokrausta Lieksan ydinkeskustassa. Sijaintinsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti sekä autoileville, että juna- ja bussiliikennettä käyttäville asiakkaille.

Juhlatilat isommallekin ryhmälle. Sauna, takkahuone ja kabinetti. Ravintolapalvelusta olutta ja siideriä.

Kaatrahovin 200 m² tanssisali soveltuu loistavasti erilaisten tilaisuuksien, kuten syntymäpäivien, häiden, hautajaisten kokousten, tanssien yms järjestämiseen.

Salissa on orkesterikoroke, baaritiski sekä erillinen kabinetti. Keittiötiloissa on käytössä jääkaappi ja pakastintilat, kahvinkeittimet ja vesipiste. Tilavaraukseen voidaan yhdistää myös majoittuminen huoneissa. Saunatilat parvekkeineen ovat vuokrattavissa erikseen sovittaessa.

Pielisentie 45, 81700 Lieksa

 

NURMES

HOTELLI-RAVINTOLA NURMESHOVI

Hotelli Nurmeshovi on Nurmeksen kaupungin maanmerkki. Hotelli rakennettiin funktionalistisen tyylisuunnan edustajaksi vuonna 1939, josta lähtien se on palvellut matkaajia ympäri maailmaa.

Hotelli Nurmeshovi sijaitsee kaupungin keskeisimmällä paikalla pääkadun varrella.

Ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa. A'la Carte
listalta löytyy ateria vaativimpaankin makuun. Ravintola muuntuu myös tarvittaessa kokous- tai juhlatilaksi.

34 huonetta, yökerho Safir

Kirkkokatu 21 Nurmes

 

KUHMO

HOTELLI KAINUU

Yksityinen keskustahotelli Kuhmossa. Majoitut mukavasti ennen Vartiuksen rajanylistystä Venäjälle tai matkatessa läpi Suomen. Myös Kuhmossa riittää katseltavaa: Talvisotamuseo ja –taistelupaikat, Kalevalan kulttuurikeskus Juminkeko ja Luontokeskus Petolassa tutustut Suomen suurpetoihin.

Huoneita 29

Ravintolat: yökerho Villiruusu, Villipeura ja Villikko

Kävelymatkan päässä sijaitsevalla Pajakkakoskella koskikalastat tai uit kelluntapuvuilla koskenkuohujen keskellä. Vain 200 metrin päässä olevassa kulttuuri- ja kongressikeskus Kuhmo-talossa nautit konserteista ja näyttelyistä tai pidät esimerkiksi koulutustilaisuuden. Rantabulevardilla ihailet kaunista järvimaisemaa. Palvelut ja luonto ovat todellakin lähellämme!

 Kainuuntie 84, 88900 Kuhmo

 

 

ARMAS HERRA VI

 

 

 TURKU (Keskusta)

SOKOS HOTELLI HAMBURGER BÖRS

Turun sydämessä, kauppatorin laidalla sijaitseva tyylikäs ja nykyaikainen hotelli.

Huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä kaikissa huoneissa. Kaikissa huoneissa sekä hotellin julkisissa tiloissa on langaton laajakaistayhteys maksutta hotelliasiakkaiden käytössä. Likuntakeskus Loisto. Uima-allas hotellin 7. kerroksessa

Ravintolat: Börs Bar&Café, ShamRockCafe, Fransmanni, Börs Night Club, Tilausravintola YläBörs, Börsin Kesäpuisto, Oscar Pub&Grill.

Original Sokos Hotel Hamburger Börsin Tilaussauna - kaupungin katolla Turussa.  

Kauppiaskatu 6
20100 Turku

 

TURKU (Ylioppilaskylä)

  SOKOS HOTEL CARIBIA

Sokos Hotel Caribia on Turun Ylioppilaskylässä sijaitseva kylpylähotelli, joka kuuluu Sokos Hotels -ketjuun. Hotellissa on kaikkiaan 175 huonetta. Turun ylioppilaskyläsäätiö rakennutti Caribian 1970-luvulla alun perin kongressihotelliksi. 1990-luvulla suoritetun laajennuksen ja saneerauksen yhteydessä hotelliin rakennettiin kylpyläosasto. Rakennuksessa sijaitsee myös monitoimihalli RadioCity Areena.

Kylpylärakennuksessa toimii Ravintolamaailma, tilausravintolana toimiva ravintola Terrace sekä Hesburger-pikaruokaketjun ravintola.

Kylpylässä on useita uima-altaita: lämmin ulkoallas, kylmä ”avantoallas”, kuntouimareiden allas, lastenallas, nuorisoallas ja kaksi poreallasta. Tarjontaan kuuluu myös kolme vesiliukumäkeä: Musta aukko, Rengasliukumäki ja Villijoki. Kylpylä on profiloitunut ennen kaikkea lapsiperheiden kohteeksi.

 

RAISIO

GASTHAUS HENRI

 

Viihtyisä ja rauhallinen perhehotelli aivan Raision ja Naantalin kupeessa.

Viihtyisiä hotellihuoneita on 15 kpl, jotka kaikki ovat varusteltu televisiolla, suihkulla, WC:llä sekä puhelimella.

  Hinnat sisältävät aamiaisen ja iltakahvit.

  Aulassa on käytössä asiakkaille jääkaapit, mikrot ja ruokailuvälineet.

  Saunaosasto on käytössänne joka ilta.

Kaanaantie 111
21120 Raisio

 

MASKU

LOUHISAAREN KARTANO (Renkitupa)

Kaarina ja Taito Ylhäinen toivottaa Sinut tervetulleeksi nauttimaan luonnosta, hyvästä ruuasta, rentouttavasta rantasaunasta ja rauhallisista unista meren äärelle, keskelle Varsinais-Suomalaista kulttuurimaisemaa. Tai piipahda herkuttelemaan Kartanon Kahvilaan ja ostoksille lahjapuotiin.

Majoitu mukavasti maatilalla Keltaisessa talossa tai Renkituvalla. Renkituvassa voi yöpyä kesällä, Keltaisessa talossa ympäri vuoden. Yhteensä majoitustilaa on noin 28 hengelle. Huoneiden ja huoneistojen varusteluna mm. kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja sähköhella. Osassa huoneita on TV, suihku ja WC, osassa ne ovat yhteisissä tiloissa.

Louhisaarentie 229 - 21240 ASKAINEN

 

 MYNÄMÄKI

MAJATALO  GREEN HOUSE

Majatalo Green House sijaitsee Mietoisissa, Varsinais-Suomessa. Se tarjoaa kodinomaista sekä edullista majoituspalvelua rauhallisessa ympäristössä.

  6 kpl kahden hengen huoneita

  Kodinomainen majatalo

  Rauhallinen sijainti

  Sauna ja pesutilat

  Keittiö astiastoineen

 Leinakkalantie 21, 23120 Mietoinen

 

LAITILA

HOTELLI KIEVARI

Laitilan Kievari on perinteikäs, mutta moderni ravintola- ja majoituspalvelujen tarjoaja. Laitilan Kievari on palvelut asiakkaitaan jo vuodesta 1970. Asiakkaiden käytössä on mm. kolme ravintolaa, kahvila, kokous- ja juhlatilat, kaksi kesäterassia, saunatilat sekä Kievarin majoitustilat ja hostelli.

Majoitu mukavasti yhden, kahden tai kolme hengen huoneissa, aamiais- ja lisävuodemahdollisuus.

Kievarissa on 20 huonetta. Osassa huoneista on myös sauna ja poreallas. Aamiainen sisältyy hintoihin.

Keskuskatu 20
23800 LAITILA

 

 UUSIKAUPUNKI

FINLANDIA HOTELLI AQUARIUS

Hotelli Aquarius sijaitsee aivan meren rannalla kävelymatkan päästä Uudenkaupungin vilkkaasta torielämästä.

 

Käyttössä 62 huonetta joissa kaikissa on suihku, wc sekä digitelevisio; kaikissa huoneissa on myös minibaari ja tallelokero. Ilmainen wifi hotellin asukkaille. Kaksi suitea on varustettu omalla saunalla. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

 

Hotellin palveluihin kuuluvat mm. leikkipaikka perheen pienimmille, tenniskentät sekä keilahalli, jossa on mahdollisuus myös hohtokeilaukseen. Halutessasi voit vuokrata veneen hotellin rannalta.

 

Aquariuksessa on lisäksi kaksi saunaa, poreallas sekä Hoitopiste Kastanja. Perheravintola Castellossa koko perhe nauttii maukkaita lounaita sekä á la carte -annoksia aidosta Josper-puuhiiligrillistä. Tutun yökerhon ohella hotellista löytyy nyt uusi aikuiseen makuun suunniteltu Iskelmä Baari

 

 

.Kullervontie 11,
23500 Uusikaupunki

 

 

RAUMA

HOTELLI CUMULUS

Hotelli Cumulus sijaitsee Rauman vanhan kaupungin kupeessa, kanaalin vieressä. Pääset kävellen tutustumaan tunnelmalliseen vanhaan kaupunkiin ja samalla olet kaupungin palveluiden läheisyydessä. Kävelymatkan päässä on myös Rauman linja-autoasema ja rautatieasema.

Rauman keskustassa sijaitsevassa Cumulus-hotellissa on 104 huonetta. Valittavanasi on Standard-, Business- tai Superior–tason huoneista. Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluun TV, Radio, hiustenkuivain, veloitukseton WiFi-yhteys ja kolmen tyynyn Tyynymenu, joka on toteutettu takaamaan sinulle rentouttavat yöunet. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Hotellissa on kolme viihtyisää kokoustilaa. Näihin tiloihin mahtuu 14-70 henkilöä riippuen kokoustilasta ja huoneen tuolien ja pöytien järjestyksestä.

Lounaan ja illallisen voit nauttia Huviretki-ravintolassa ja drinkit tarjoilee Blok.

Aittakarinkatu 9
26100 Rauma

 

PORI

SCANDIC PORI

Scandic Pori -hotelli sijaitsee aivan Porin keskustassa, lähellä ostoskatuja ja keskeisimpiä nähtävyyksiä. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista löydät Kirjurinluodon konserttipuiston. Yyterin kuuluisa hiekkaranta on noin 20 km päässä hotellista. Matka Porin lentoasemalta hotelliin on vain noin 2,4 km.

Yöpyessäsi Scandic Pori -hotellissa, voit kuntoilla hotellin modernissa kuntohuoneessa ja rentoutua höyrysaunassa. Nauti herkullisia ruokalajeja hotellin uudistetussa Olivo Food Factory -ravintolassa. Scandic Pori -hotellissa on neljä modernia katutason kokoustilaa sekä kaksi kokoustilaa toisessa kerroksessa. Yksityistilaisuuksiin hotellin seitsemännessä kerroksessa on vuokrattavana sauna. Huoneet on uudistettuja ja niissä on skandinaavinen vaalean raikas sisustus sekä huonekohtainen jäähdytys ja ilmastointi. Hotellin yhteydessä on maksullinen pysäköintialue ja -halli.

Huoneita 120 jotka kaikki ovat savuttomia.

Itsenäisyydenkatu 41

28100 Pori

 

NÄRPIÖ

KONFERENSSIHOTELLI RED & GREEN

Meillä on 30 hyvin varustettua hotellihuonetta. 27 kahden hengen huonetta ja yksi yhden hengen huone. Kahdessa sviitissämme on olohuone, makuuhuone ja sauna.
Kaikissa huoneissa hiustenkuivain, minibaari, vedenkeitin sekä silityskeskus höyryraudalla.
Yleinen sauna hotellivieraidemme käytettävissä. Auton voi pysäköidä maksutta aivan hotellin pihassa. Talvisin käytettävissä on lämpötolppa sekä autokatos.
Kolmannen kerroksen kuntosali on hotellivieraidemme käytettävissä joka päivä.

Närpesvägen 16 C
64200 Närpiö

 

VAASA

SOKOS HOTEL VAAKUNA

Tämä hotelli on 5 minuutin kävelymatkan päässä Vaasan päärautatieasemalta. Asiakkaiden käytettävissä on ilmainen iltasauna ja maksuton kuntokeskus, joka avataan joka aamu klo 5.00. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja ilmainen WiFi.

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasan huoneissa on myös kaapeli-tv ja minibaari.

Ravintola Amarillo tarjoaa tulisia meksikolaisruokia rennossa ympäristössä, ja Ravintola Pinchossa on salaattipöytä ja lounasmenu. Hotellissa on myös aulabaari. Hotellin 9. kerroksessa on Sky Sauna, jonka voi vuokrata yksityiskäyttöön.

Hotellissa on Suomen ainoa saaristolaishuone! Armas Herra yöpyi tässä saasitolaistyyliin sisustetussa upeassa huoneessa ja päätti sisustaa oman Kainuun makuuhuoneensa samalla tapaa..

 

 

 

 

 

Rewell Center 101, 65100 Vaasa

 

 

 © 2020 Armas Herra